Handen till hemsidan.gif

Vill du stödja vår verksamhet?!

Det finns många olika möjligheter för dig som vill vara med och hjälpa till! De gåvor vi får in använder vi för att sätta guldkant i tillvaron för våra gäster och se till att miljön här alltid hålls fin.
Ingen kan göra allt – men alla kan göra något…

  • Swisha en valfri summa till oss. Vårt swish-nummer är: 123 178 0501
  • Sätt in en gåva på bg 5187-8767
  • Ge ett bidrag eller starta din egen insamling på Betternow och sprid detta i dina sociala nätverk: ”många bäckar små…” det fungerar verkligen
  • Skänk pengar till en uppskattad Husmiddag för våra gäster (ca 3.500 kr) . Företag, föreningar eller ett gäng vänner är också varmt välkomna att komma hit och bjuda på en husmiddag! Ni lagar maten i våra kök (eller köper catering, det går självklart lika bra) och bjuder våra gäster, som den dagen slipper tänka på middagsplanering (en stress i deras situation) – vi kan lova att ni får en uppskattad teamaktivitet, där ni känner att ni varit med och bidragit praktiskt till att underlätta vardagen för de som verkligen behöver det! 

Att lägga ett bidrag i bössan nästa gång du är på McDonalds går såklart alltid också bra! 
Dessa pengar går oavkortat till Ronald McDonald Barnfond, vars syfte är att bygga fler Ronald McDonald Hus samt hjälpa befintliga hus att bygga ut till tillräcklig storlek.

Har du frågor kring hur just du kan hjälpa till?
Du är alltid välkommen att kontakta oss på telefon 031-25 64 70 eller via e-post rmh.gbg@rmdbarnfond.se